587

ONZE HOOFDSPONSOR

Horses2fly: Internationaal paardentransport

Totale begeleiding van stal tot stal, dat is waar Horses2fly voor staat. Wij verzorgen wereldwijd de export en quarantaine van paarden. Van de pre-screening tot en met het transport in het land van aankomst. Bij Horses2fly zijn uw paarden in professionele en vertrouwde handen. Met tientallen jaren ervaring op het gebied van export en diergeneeskunde kunt u rekenen op de allerbeste zorg en service.

Horses2fly verzorgt alles rondom de export van uw paarden. Zo regelen wij internationale transporten over land en in de lucht en voeren wij de vereiste veterinaire onderzoeken en screenings uit. Verder maken wij het benodigde papierwerk in orde zoals douanepapieren en verzekeringen en regelen wij, indien nodig, de  quarantaine. Horses2fly biedt u een complete ontzorging.

overige sponsors:

Tweespan ruitersport

Tweespan ruitersport is een ruitersportzaak gevestigd in hartje Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in zadels en dan met name voor het Friese paard.

Finecto

Natuurlijke bescherming tegen irritaties van ectoparasieten.

Stal Okkema

Wij zorgen voor het beleren van paarden onder het zadel, aangespannen in enkel, dubbel en vierspan. Het verkoop klaar maken en eventueel uit te brengen in de sport.

KFPS rechts

Koninklijk Friesch Paarden Stamboek

Het KFPS is het oudste paardenstamboek in Nederland en beheert de belangen van het Friese paard in de breedste betekenis van het woord.

WikoBox

Of het nu om stallenbouw gaat of een complete schuur, wij denken graag met u mee.

Voermeesters

Met Zuiver Voer weet je dat jouw paard alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om gezond te blijven. Zo wordt elk voeder van Voermeesters een bron van kracht. 

Fryskware

All season dekens voor het barok gebouwde paard ontwikkeld in samenwerking met eigenaren en verzorgers van Friese en PRE paarden. Het dekenassortiment vind je op 

OOK SPONSOR WORDEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Volg ons op social media voor de laatste nieuwtjes en de leukste foto's!

Organisatie Friese strandrit 2023
friesestrandrit@outlook.com