Sem en melissa 6

MERCHANDISE

Speciaal voor deze  editie van 2023

hebben we unieke items laten maken! Een mooi aandenken aan deze onvergetelijke rit. Het is een eenmalige uitgave, dus OP=OP!

De artikelen zijn verkrijgbaar op de dag van de strandrit in de tent. Om echter verzekerd te zijn van een artikel, raden we u aan om deze vast te reserveren. Dit doet u door een mail te sturen naar friesestrandrit@outlook.com. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een bevestiging en reserveren we de producten zodat u deze op vertoon van de bevestiging op kunt halen bij de strandrit. Kun je niet wachten tot 14 oktober? Eerder ophalen is ook mogelijk, in Nederhorst den Berg.

Waterfles 650 ml     € 7,50

Stevige waterfles voorzien van ons strandrit logo! BPA-vrij, duurzaam en herbruikbaar. Met praktische en draagbare schroefdop. Inhoud 650 ml. Verkrijgbaar in rood en blauw. 

Foto melissa

Polo  sky blue 39,50

Chique polo in sky blue.  Een leuk aandenken aan de strandrit. De polo heeft een mooie getaileerde pasvorm en zit comfortabel.

(Model heeft maat S aan. Polo valt normaal.)

Sem foto voorkant 2

Polo navy blue 39,50

Chique  polo in navy blue. Een leuk aandenken aan de strandrit. De polo heeft een mooie getaileerde pasvorm en zit comfortabel.

(Model heeft maat M aan. Polo valt normaal)

Artikel

Omschrijving artikel

Volg ons op social media voor de laatste nieuwtjes en de leukste foto's!

Organisatie Friese strandrit 2023
friesestrandrit@outlook.com