HORSES2FLY STRANDRIT FRIESE PAARDEN
inschrijven is mogelijk vanaf 10 juni

Wat waren het prachtige evenementen, de strandritten van 2010, 2013, 2016 en de afgelopen rit van 2019. Bijna 450 ruiters op gitzwarte Friese paarden, denderend over het strand van Callantsoog. Adembenemend mooi!! Duizenden mensen en diverse lokale media waren toegestroomd om dit schouwspel te zien.

De rit is in de media breed uitgemeten, zowel in de landelijke dagbladen als op de landelijke televisiezenders.
Ook via YouTube zijn er nog tientallen beelden terug te vinden. Het was fantastisch en wat hebben we genoten. En wat hebben we ook veel enthousiaste reacties mogen ontvangen van de deelnemers na afloop van de dag!
Daarom hebben we besloten om deze spectaculaire strandrit  voor de laatste maal een vervolg te geven.

Friese paarden strandrit
14 oktober 2023

Sponsors

Onze hoofdsponsor

Horses2fly: Internationaal paardentransport

Totale begeleiding van stal tot stal, dat is waar Horses2fly voor staat. Wij verzorgen wereldwijd de export en quarantaine van paarden. Van de pre-screening tot en met het transport in het land van aankomst. Bij Horses2fly zijn uw paarden in professionele en vertrouwde handen. Met tientallen jaren ervaring op het gebied van export en diergeneeskunde kunt u rekenen op de allerbeste zorg en service.

Tweespan ruitersport

Tweespan ruitersport is een ruitersportzaak gevestigd in hartje Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in zadels en dan met name voor het Friese paard.

Finecto

Natuurlijke bescherming tegen irritaties van ectoparasieten.

Stal Okkema

Wij zorgen voor het beleren van paarden onder het zadel, aangespannen in enkel, dubbel en vierspan. Het verkoop klaar maken en eventueel uit te brengen in de sport.

KFPS rechts

Koninklijk Friesch Paarden Stamboek

Het KFPS is het oudste paardenstamboek in Nederland en beheert de belangen van het Friese paard in de breedste betekenis van het woord.

WikoBox

Of het nu om stallenbouw gaat of een complete schuur, wij denken graag met u mee.

Voermeesters

Met Zuiver Voer weet je dat jouw paard alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om gezond te blijven. Zo wordt elk voeder van Voermeesters een bron van kracht. 

Fryskware

All season dekens voor het barok gebouwde paard ontwikkeld in samenwerking met eigenaren en verzorgers van Friese en PRE paarden. Het dekenassortiment vind je op 

"Dit is fantastisch, iets mooier met je Friese parel mee te maken is er niet!"

Britt - Venlo, Nederland

"Heel erg bedankt voor deze prachtige dag, onze Friese paarden reden voor de tweede maal mee en het was weer geweldig geregeld. Hopende op een volgende strandrit in de toekomst met nog meer Fryske hynders."

Fam. Andringa - Friesland, Nederland

"Hallo! Helaas was ik , notabene in mijn eigen dorpje , te laat met aanmelden....maar wel genoten met een brok in mijn keel !!! PRACHTIG "

Meta - Noord-Holland, Nederland

Volg ons op social media voor de laatste nieuwtjes en de leukste foto's!

Organisatie Friese strandrit 2023
friesestrandrit@outlook.com